Koken voor Mannen

In oktober starten wij in samenwerking met Ons Dorpshuis Valthe een workshop:

Op een gezellige, niet ingewikkelde wijze, leren koken onder deskundige leiding van onze kok Harld Kuik . De groep bestaat uit zes deelnemers. Wij koken in de keuken van Ons Dorpshuis te Valthe. Zes keer (eenmaal per week) wordt het weer gezellig in de keuken. De groep kookt met elkaar en gaat daarna gezamenlijk aan tafel om de zelf gemaakte gerechten te eten; dat wordt smullen. De laatste avond wordt het feestelijk en mag u een introducé meenemen.

De kosten voor deze workshop is € 75 per deelnemer. De prijs is inclusief maaltijden, koffie, thee of fris tijdens de lessen en wijn (iets anders mag ook) bij de maaltijd.

Start van de workshop:
dinsdag 16 oktober om 14.00 tot 15.00 uur Ons Dorpshuis Valthe,
bijeenkomst van de deelnemers om kennis te maken, eventuele eetwensen te bespreken en alvast en kijkje in de keuken te nemen.

Start lessen:
dinsdag 23 oktober om 16 uur en vervolgens elke dinsdag, de laatste les is op 27 november. Locatie: Ons Dorpshuis Valthe, Hoofdstraat 54.

Indeling van de lessen:
• 16.00 – 17.30 uur, koken.
• 17.30 – 18.15 uur, gezamenlijk eten.
• Na het eten samen keuken schoonmaken.
• Daarna nog even gezellig bij elkaar zo lang als je zelf wilt.

Voor verdere informatie of inschrijving kunt u bellen of mailen met Hans Snell, telefoon 06-11053931 of mailen met seniorenactief.redactie@gmail.com

U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *